Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

11. juli 2023
Kl. 11.00 - 13.00

Kathrine Windfeld, Peter Vuust, Mikkel Vuust

Enestående trio-samarbejde 

Gør dig klar til en eftermiddag i jazzens tegn, når Kathrine Windfeld spiller sammen med Peter Vuust og Mikkel Vuust i en enestående trio.

Kathrine Windfeld har haft en kometkarriere som komponist, arrangør og pianist. I 2020 vandt hun den prestigefulde europæiske pris Rising Stars Award i London. I 2022 modtog hun Ben Webster-prisen og i 2023 Odense Live Prisen. Hun har også vundet en Danish Music Award og Carl-prisen.

Windfeld har turneret i det meste af Europa og i Brasilien med sin musik, som beskrives som en sjælden kombination af power og elegance med sofistikerede harmoniske passager, stærke grooves og poetiske ballader.

Hendes pianospil kendetegnes af et kraftfuldt udtryk med kant og eventyrlyst. Hun er en lydhør medspiller, der leverer en solid backing og et uforudsigeligt solospil. Uanset om det er i orkestersammenhæng eller med en trio som i dag, leverer hun altid med stort nærvær og intensitet.

Peter Vuust er professor ved Aarhus Universitet og Det jyske Musikkonservatorium samt leder af Center for Music in the Brain. Han har spillet på mere end 100 plader og med internationale jazzstjerner som Tim Hagans, Mal Waldron, Ted Curson, Jukkis Uotila og mange flere. Han er kendt for sin groovy og lydhøre backing samt et ekstremt melodiøst solospil, og som komponist og bassist har han udgivet syv album i eget navn; senest CD’en Further to Fly (2022) med familiebandet 5xVuust. Peter har desuden været nomineret til en DMA for cd’en September Song. 

Mikkel Vuust er en af landets mest talentfulde unge trommeslagere. Han har til trods for sin unge alder spillet med navne som Jakob Fisher, Uffe Steen, Henrik Gunde og Sinne Eeg. Han studerer lige nu på Manhattan School of Music i New York, og er CD-aktuel med albummet Further To Fly sammen med 5 x Vuust. 

 

 

Finder sted: Salling ROOFTOP