Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

2. februar 2020
Kl. 18.00

Kiin Kiin på Molskroen

‘Molskroen goes Thai…’

 

Mød gæstekok Dak Winchangoen fra Michelin restauranten Kiin Kiin.

 

Molskroen introducerer gæsterne for en enestående og nytænkende smagsoplevelse, når Kiin Kiins sublime køkkenchef er gæst i Molskroens køkken.

 

Søndag den 2. februar 2020.

 

( Udsolgt – venteliste. Se også næste event i april: Molskroen goes Italian – booking er åben nu)

 

Her vil Dak Winchangoen og Molskroens køkkenchef Steffen Villadsen tilberede en 6-retters gourmetmenu, inspireret af den thailandske gastronomi, hvor der bringes friskhed og tiltrængt krydderi ind på en vinteraften i februar på Mols.

 

De to køkkenchefer tilbereder 3 retter hver, som matches med en udvalgt vinmenu af Molskroens sommeliér. Vi byder velkommen i Molskroens bar til thai-inspirerede appetizers og bobler kl. 18.00, hvor Steffen og Dak vil fortælle om aftenens gastronomiske oplevelse. 

 

 

MENU

 

Bobler & appetizers

Gourmet Menu – 6 retter

‘Tatar’ af Ananas rørt med chili og koriander, serveret med Oscietra Caviar (Steffen Villadsen)

Stegt Jomfruhummer med yam “sne”, pomelo, koriander spirer og tagetes (Dak Winchangoen)

Sprød Søtunge a la Tom Yum med kokosmælk, citrongræs og lime (Steffen Villadsen)

Okse med østerssauce, thai basilikum, palmekål og hvidløgspuré. Serveres med jasmin ris (Dak Winchangoen)

Mango Sticky Rice 2020 (Steffen Villadsen)

Mandelkage med yuzu og mælkeis, kandiseret pomelo skal med brændte mandler og citrusurter (Dak Winchangoen) 

Vinmenu

Kaffe og Petit four

 

Menuen koster 1.895 kroner. 

 

Finder sted: Molskroen