Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

14. juli 2021
Kl. 18.00 - 20.00

Klüver/Tjalve/Carlsen/Bülow

Det bedste fra nogle af jazzens største
Denne kompetente kvartet spiller akustisk jazz med udgangspunkt i originale kompositioner af Duke Ellington, Dexter Gordon, John Coltrane, Thelonious Monk, Keith Jarrett, Kenni Barron og Jens Klüver.
Jens Klüver, tidligere leder af Klüvers Big Band gennem 35 år, har i de senere år helliget sig sit virke som jazzmusiker i duo-, trio- og kvartetformat og har desuden optrådt som solist og dirigent for bigbands. Han er kendt som en entusiastisk formidler og lægger vægt på at inddrage publikum og gøre dem nysgerrige og interesserede i jazzmusikkens mangfoldighed.
Esben Tjalve har studeret på The Royal Academy Of Music i London og senere taget en Master in Composition fra The Guildhall School Of Music. I 17 år har han været en del af den engelske jazzscene og har desuden komponeret musik til film, tv og dokumentarudsendelser.
Jesper Carlsen spillede i mange år på Jazzbar Bent J med udenlandske gæstesolister og er i dag fast medlem af Arosia og Randers Big Band.
Frederik Bülow spiller med BBNJQ, Abekejser, Balvig/Bülow/Christensen og JAF Trio. Desuden underviser han på The Royal Academy of Music in Aarhus.

 

Finder sted: Vindanmark