Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

13. juli 2023
Kl. 11.00 - 13.00

Kongklave – Børnejazz

Legesyg musiceren til glæde for både store og små

Kongklave består af trommeslageren Andreas Skamby og perkussionisten Dea Marie Kjeldsen, som har fundet fælles begejstring i at dyrke et rytmisk univers med både finesse og råstyrke.

Oplev dem, når de med stor spilleglæde serverer dynamiske arrangementer med inspiration fra alverdens trommetraditioner til glæde for både store og små. 

Instrumentariet spænder fra trommesæt og congas til børneklaver, logdrum, klokkespil, batatromme, syngeskåle og hundeskåle. Musikken er fuld af melodier og rummer både stramme arrangementer og mere legesyge passager.

Besøg www.kissaaarhus.com hvis du vil vide mere om aktiviteter i KISSA under Aarhus Jazz Festival.

 

Om Musikhuset SwingerAarhus Jazz Orchestra og Musikhuset Aarhus har endnu en gang fornøjelsen af at byde indenfor til Musikhuset Swinger under Aarhus Jazz Festival. Har man tidligere besøgt det traditionsrige Ridehuset Swinger, kan man allerede nu begynde at glæde sig til at nyde fællesskabet, lækkerier til ganen og store musikalske oplevelser – med fri entré til størstedelen af koncerterne.Aarhus Jazz Orchestra og Musikhuset Aarhus glæder sig til at byde velkommen til Musikhuset Swinger, der finder sted 8.-15. juli i Musikhusets foyer og sale samt ved KISSA i Musikhusparken.

 

 

Finder sted: Musikhusparken