Annonce
Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

9. september 2020
Kl. 19.30

Kopirummet

Endelig arbejdsro! Når firmatoilettet er optaget og kontoret er blevet omlagt til åbent landskab er der ikke meget plads til refleksion og egen ro. Kopirummet! Åh nej – det er blevet til printer- og serverrum med deraf følgende ulidelig luft og evig summen.

 

… de to skuespillere klarer sammen at befolke firmaet med ikke færre end otte ansatte… Imponerende nok lykkes det at holde tempoet, selv om Lilje Windbirk og Søren Ruby rundt regnet skifter person/kostume hvert andet minut.

 

…en forestilling, der mest af alt handler om at skabe nogle billige grin – et forehavende, der til fulde krones med succes 
(Horsens Folkeblad, Chr. Rimestad)

 

En virksomhed med skæve karakter

Direktør-chefen Jørgen Hoffman har en affære med chefsekretær Anni Brix, der dog ikke er interesseret i han skal gå fra konen, da Anni lige har investeret i nyt køkken. Bogholderen Ebba har rundt jubilæum, og får en højst uventet – og upassende – gave fra ledelsen.

 

Jørgens nevø Sebastian er blevet ansat i en nepotistisk gå-til-håndestilling, men placerer konstant hænderne forkert. HR-afdelingens Kisser har ægløsning, og sælgeren John deler nonchalent ud af gode råd og dyre vine.

 

IT-eksperten Hr. Pind døjer med frossen skulder og hold i ryggen, men det har receptionisten Ditte Frisk en kvik løsning på…

…en skøn og skæv blanding af karakterer – og der var forestillingen igennem både latter og indlevelse fra publikum på en god og underholdende aften” (ØSTJYDSK AVIS)

 

Kopier af virkelighedens originaler

I denne nyskrevne danske farce; Kopirummet, møder publikum en skøn og skæv blanding af karakterer der hver især repræsenterer den virkelighed der finder sted derude, og her bliver sat på spidsen og karikeret så genkendelsen og komikken træder i højsædet og sender lattermusklerne på overarbejde.

 

Kopirummet er stedet hvor firmafesten ender, sammen med det faste forhold. Rummet hvor originaliteten forsvinder, eller måske skabes ved et fejltryk under en upassende akt. En fejende morsom komedie fyldt med intriger, forviklinger, utroskab og kopimusik.

 

Noget starter og noget slutter her: Velkommen hos Hoffman og Co.

 

 

 

 

Finder sted: Teater Katapult