Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

12. juli 2023
Kl. 17.30 - 19.00

Koshi Waza

En jazzet leg med groovy beats og poppede melodier

Koshi Waza er en aarhusiansk kvartet, der søger at forene groovy beats med poppede melodier i legende instrumental jazzmusik.

Bandet har taget sit navn fra en række kasteteknikker i judo, der alle indbefatter brugen af hofter – hofter, der også kan bruges, når man bliver ramt af musikken, og ligesom mushin i judo giver Koshi Waza en oplagt mulighed for, at man sammen kan glemme sig selv lidt og blive opslugt af øjeblikket.

Bandet blev stiftet i 2018 af Michael Aachmann, der høster inspiration fra kunstnere som Bob Reynolds, Snarky Puppy, Butcher Brown, RH-Factor og Moonchild.

Bandets fælles kompositoriske proces sikrer et overordnet musikalsk udtryk, hvilket tydeligt høres i deres sound. Et højt musikalsk niveau i kombination med en legende tilgang til musikken sikrer, at de hårde grooves og fængende melodier når ud over scenekanten og trækker lytteren med i et interessant og udfordrende univers.

Bandet begyndte i marts 2023 med at indspille 10 selvkomponerede sange med henblik på udgivelse af et debutalbum i sensommeren 2023. 

 

 

Finder sted: Fairbar