Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

13. juli 2023
Kl. 20.00 - 22.00

Kosmos Trio

Original og moderne triojazz

Kosmos Trio spiller original, moderne jazz i et minimalistisk og nordisk klingende lydunivers. En fremadstormende, ung trio, der i deres koncerter altid søger efter det i musikken, der taler mest direkte til dem selv og lytteren. 

I oktober 2022 udgav trioen deres debutalbum Brev til en ven, som er blevet varmt modtaget i både ind- og udland. Politiken kvitterede med fire hjerter, sammenlignede pladen med Paul Motian og Esbjörn Svensson Trio og skrev:

”Kosmos Trio formår at skille sig ud med et album, der ikke kun i betragtning af musikernes unge alder er imponerende velskabt, men indimellem også røber mere bid og kant fra et andet temperament end det milde og harmoniske.” 

Albummet har fået radiotid på blandt andet P8-jazz og omtale i flere internationale jazzmagasiner, heriblandt Jazz Journal UK, som skrev:

“Brev Til En Ven is a release of original, leanly rendered yet highly atmospheric compositions with pensive melancholy and vibrant affirmation held in stimulating balance throughout.” 

Kosmos Trio besidder en umiddelbarhed og et simpelt, forståeligt sprog, som fletter sig ind i de ofte komplekse kompositioner. Et spændingsfelt, som gør Kosmos Trio til en interessant og bredtfavnende gruppe, der med sin musikalske sensitivitet sørger for en nærværende og stor koncertoplevelse.

 

Om Musikhuset SwingerAarhus Jazz Orchestra og Musikhuset Aarhus har endnu en gang fornøjelsen af at byde indenfor til Musikhuset Swinger under Aarhus Jazz Festival. Har man tidligere besøgt det traditionsrige Ridehuset Swinger, kan man allerede nu begynde at glæde sig til at nyde fællesskabet, lækkerier til ganen og store musikalske oplevelser – med fri entré til størstedelen af koncerterne.Aarhus Jazz Orchestra og Musikhuset Aarhus glæder sig til at byde velkommen til Musikhuset Swinger, der finder sted 9.-15. juli i Musikhusets foyer og sale samt ved KISSA i Musikhusparken.

 

 

 

Finder sted: Musikhuset Aarhus