Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

10. juli 2021
Kl. 19.00 - 21.00

Kwella/Lysgaard/Friis

Den gode melodi – det fede groove
Det er blevet en tradition og et tilløbsstykke, at guitaristen Jens Christian Kwella hvert år samler en trio til at spille på Café Gemmestedet. I år bliver det Kwella/Lysgaard/Friis, der elsker den gode melodi og det fede groove, og samtidig vægtes sammenspillet, interaktionen og det uforudsigelige højt.
Alle tre musikere har været en del af den danske musikscene i mange år, og ud af de mange års erfaring opstår et intenst sammenspil og et nærværende udtryk.
Jens Christian Kwella har udsendt syv album i eget navn, og anmelderne har blandt andet skrevet:
Jens Christian Kwella mestrer et fit og rigt facetteret spil, og hans kompositioner afspejler en musiker med sans for både det store overblik og detaljen.
Jens Christian Kwella arbejder til daglig som lektor i guitar på Det Jyske Musikonservatorium, og arbejder desuden jævnligt i blandt andet hele Skandinavien, Italien og Sydafrika.
Kristoffer Lysgaard tilhører den nye generation af talentfulde og fremadstormende jazzmusikere og har allerede gjort sig bemærket i en lang række sammenhænge.
Peter Friis er en af de mest benyttede bassister i Aarhus og har spillet med Jesper Thilo, Finn Odderskov, Trio Before og mange andre.

 

Finder sted: Cafe Gemmestedet