Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

13. juli 2021
Kl. 14.00 - 16.00

Lasse Schjerning Quartet feat. Richard Sears/Ned Ferm/AC

Original musik, der flytter grænser
Trommeslageren Lasse Schjerning har samlet nogle af de ypperligste musikere fra ind- og udland i sin nye kvartet. Alle medlemmerne er unikke instrumentalister og komponister på hver deres vis, og kompositionerne er specifikt skrevet som en hyldest til deres lyd.
– Richard, Ned og Anders har altid været nogle af mine favoritmusikere og -komponister i verden, og de har i den grad formet mig – musikalsk og kompositorisk. At skrive musik med dem i hovedet, er noget af det mest motiverende og inspirerende og en konstant lærerig proces, siger Lasse Schjerning.
Anders AC Christensen og Ned Ferm er to velkendte navne på den europæiske jazzscene. De har spillet sammen i mange forskellige og legendariske konstellationer, og deres symbiotiske samspil har tryllebundet publikum i mange år.  
Den Brooklyn-bosiddende pianist Richard Sears har allerede, på trods af sine unge alder, udgivet fem anmelderroste album og delt scene med folk som Billy Hart, The Muhal Richard Abrams Orchestra, Ravi Coltrane, Ralph Alessi, Eric Revis, Andrew Cyrille, og Joshua Redman. 
Nysgerrigheden og det høje ambitionsniveau har altid drevet trommeslager Lasse Schjerning, lige siden han i en ung alder greb stikkerne. Det er netop derfor, han har samlet dette ensemble.
– Der er noget ekstremt smukt i den synergi, som jeg ved, at der kan skabes mellem disse musikere. Jeg vil gøre mit ypperste for at skrive musik til disse herrer, der rykker grænser og rør ved publikum, siger han. 

 

Finder sted: Vindanmark