Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

26. maj 2024
Kl. 19.00 - 21.00

LET LIVET

OPLEV EN INSPIRERENDE OG TANKEVÆKKENDE AFTEN MED PSYKOLOG OG BESTSELLERFORFATTER PIA CALLESEN OG TV- OG PODCASTVÆRT SARA MARIA FRANCH-MÆRKEDAHL, DER SAMMEN HAR SKREVET BOGEN “LET LIVET – VEJEN TIL ET LETTERE OG MERE BEKYMRINGSFRIT LIV.”

Vejen til et lettere liv
I “Let livet” følger vi Sara Maria på hendes modige rejse mod at overvinde angst gennem et metakognitivt terapiforløb hos psykolog Pia Callesen. Sara har kæmpet med angst i halvdelen af sit liv – angst for sygdom, for død, for at flyve og for selve angsten. Og hun brugte sideløbende ufattelige mængder tid og energi på at bekymre sig og ligge vågen med tankemylder.
Hendes beslutning i 2022 om ikke længere at kæmpe, men i stedet finde vejen til et lettere liv, er en inspirerende historie om håb og forandring.

De første skridt på vejen
Foredraget er en rejse fyldt med opture og nedture, bekymringer og glæder. Du hører om de udfordringer Sara Maria stod overfor, og de metoder Pia Callesen brugte til at hjælpe hende med at genfinde sin livskvalitet og bekæmpe en af de mest udbredte psykiske lidelser i Danmark. Sammen tager de to undervejs helt konkret publikum “med i terapilokalet”, hvor Pia Callesen live kommer med konstruktive løsningsmuligheder på de problemstillinger Sara Maria står med…

Glæd dig til en gribende aften og lad dig på egne eller andres vegne inspirere til at tage det første skridt på vejen til et lettere og mere bekymringsfrit liv.

 

Finder sted: Tivoli Friheden