Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

11. juli 2021
Kl. 11.00 - 13.00

Live Foyn/Morten Haugshøj Duo

Intens, humoristisk og nærværende
Live Foyn Friis kan opleves flere gange på Aarhus Jazz Festival. Den prisvindende norske sangerinde synger sig ind i hjertet på dig og er med sit store tekniske og musikalske overskud en oplevelse, som du ikke må snyde dig selv for.
Gaffa skrev i sin anmeldelse af albummet With Strings:
Den norske jazzsangerinde … har studeret i Aarhus (og i Tromsø og Stockholm) og spiller i stort omfang sammen med danske musikere. Men i realiteten er hun snarere en international kunstner af en helt særegen international karakter. Lyt til et nummer som Dementor, og du vil forstå, hvad jeg mener. Nummeret, teksten, kompositionen, den vokale tilgang til det – alt er i den grad originalt, vedkommende, underfundigt – og internationalt.
Friis tager afsæt i noget, man kan kalde jazz med en nordisk klang, men hun begiver sig også – med det afsæt – ind i en form for popmusik, som ikke er mainstream, men som sine steder har et overraskende, næsten sydøstasiatisk, kammermusisk tvist. Hendes musikformidling fremstår som inspireret af sangerinder som Ane Brun, Oh Land og Feist. 
Til koncerten på KP5 er Line Foyn Friis i godt selskab med den dygtige og allestedsnærværende jazzguitarist Morten Haugshøj, som har flere anmelderroste udgivelser bag sig – senest albummet The Street Doctor, som høstede flere femstjernede anmeldelser.
Kig forbi til en intens, humoristisk, afslappet og nærværende koncert.

 

Finder sted: KP5