Live musik & skaldyrs tapas på kroen
Kom til en hyggelig aften hvor vi byder indenfor til live musik. Menuen står på skaldyrs taps ad libitum og al det vin, øl & vand I kan drikke.
TAPAS MENU:
Limfjordens økologiske blåmuslinger
Grønlandske rejer
Taskekrabbe klør
Aioli
Dild Mayonnaise
Piment creme
Foccacia Brød
Kaffe & sødt
VINE:
Gruner Veltliner Klassik, Weingut Joseph Fritz, Wagram, Østrig
Rosé Steff Bonneu, Syd Frankrig
Til at skabe lidt god stemning og hygge spiller to lokale musikere Mette Thorndahl (sang) og Dan Søndergaard (sang og klaver) lidt lækkert musik til maden. Dan Søndergaard: Er uddannet fra Det Jyske Musikkonservatorium (AM) og arbejder som efterskolelærer på Efterskolen for Scenekunst i Malling. Han er ligeledes aktiv musiker i en række orkestre.
Mette Thorndahl: Er uddannet lærer fra Århus Lærerseminarium samt uddannet fra Det Jyske Musikkonservatorium (RMB). Hun arbejder som lærer på Efterskolen for Scenekunst i Malling og er ligeledes aktiv musiker i sin fritid.
Pris: 795 ,- pr. person inkl. skaldyrs tapas, vin, øl & vand ad libitum.
Vi satser på godt vejr så vi kan være i gårdhaven, så husk en varm trøje. Viser vejrguderne sig ikke fra deres bedste side, flytter vi arrangementet indenfor. Der vil være fælles borde, men er man 6 pers. eller derover, kan man reserverer sit eget bord.
Booking sker på mail til info@mallingkro.dk
Vi håber at se jer til en hyggelig aften.
*Vi forbeholder os retten til at aflyse ved for få tilmeldte.