Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

30. april 2020
Kl. 19.30

Made in China

SKARPSKÅREN DOKU-FIKTION OM VOR TIDS NYE STORMAGT

 

Mens EU i årevis har diskuteret rammer for nødhjælp, har Kina indgået nære samarbejder med lande, som Europa har tøvet med at hjælpe. I store dele af Afrika skyder for eksempel skoler, veje og kæmpe bygningsværker op med Kina som partner. I Danmark forsøgte den kinesiske teknologigigant Huawei at etablere et storstilet samarbejde med TDC om det nye 5G netværk. Og China Railway Tunnel Group holder møder med svenske embedsmænd om at anlægge en tunnelforbindelse mellem Helsingør og Helsingborg.

 

Kina passer ikke længere i rollen som den vestlige verdens fabrik. Med strategien ”Made in China 2025” træder supermagten for alvor i karakter som en nation drevet af fremtiden. Nu går Kina forrest og former verden i sit billede.

 

Made in China er en doku-fiktion om den europæiske kulturs krakelerende selvfortælling om overlegenhed i en tid, hvor den globale magtbalance er tiltet mod øst. Det er den vej, man skal kigge for at følge udviklingen af ny teknologi, robotter, kunstig intelligens og rumfart. Sigrid Johannesen har skrevet manuskript og instruerer Made in China. Hun har tidligere markeret sig som medskaber af de to roste Christian Lollike-forestillinger Revolution og Hospitalet på Aarhus Teater og Sort/Hvid.

 

Spilledato: 30. apr – 16. maj
Spilletidspunkter: Mandag-fredag kl. 19.30. Lørdag kl. 16.00.
Priser: 125 kr. inkl. gebyr

 

 

Made in China er en samproduktion mellem Sort/Hvid og Aarhus Teater, hvor den spiller 27. marts -25. april 2020.  Den er desuden formet i tæt partnerskab med kinesiske organisationer.

 

 

Finder sted: Aarhus Teater