Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

14. juli 2021
Kl. 13.30 - 15.00

Mademoiselle de Paris & 3 x Piano – Dobbeltkoncert

Mademoiselle de Paris – kl. 15.30-16.30 
Med sangerinden og skuespilleren Stinne Henriksen i spidsen sætter Mademoiselle De Paris prikken over i’et i frankofil. Båret på vingerne af arven fra først og fremmest Edith Piaf tager orkesteret publikum med på en stemningsmættet rejse under Paris’ himmel og broer. En rejse, der handler om kærlighed til hinanden, til byen, til livet og til musikken. 
De smukke melodier og sange får instrumental opbakning af Kristian Rusbjergs imponerende harmonikaspil blandet med Jacob Venndts originale mundharmonikahåndtering og guitarinspirerede basspil. En skøn blanding af virtuositet, passion, stemning og kultur!
Udover det franske repertoire supplerer Mademoiselle De Paris med danske klassikere i fransk forklædning som f.eks. Forelsket i København og Den Allersidste Dans. Men også instrumentale fortolkninger af store melodier fra det klassiske og folkloristiske repertoire finder sin plads i orkesterets musikalske skatkiste. 
3 x Piano – kl. 17.00-18.00
Traditionen tro er der ingen jazzfestival i Aarhus uden et par koncerter med den legendariske trio 3 x Piano med Hans Esbjerg, Pojken Flensborg og Mads Bærentzen ved tangenterne. Og dette år er ingen undtagelse.
De tre herrer har efterhånden spillet disse koncerter i mere end 15 år, hvert år med forskellige temaer. I år bliver de to koncerter en hyldest til pianisten Chick Corea, der døde i februar. Han har i den grad sat sit aftryk på jazzverdenen gennem en lang karriere, både som pianist og komponist. Trioen vil fremføre en række af hans legendariske kompositioner, Hvoraf mange er blevet sande jazzklassikere.
Om jazzkoncerterne i Skt. Lukas Kirke
Endnu en gang har Piano Værkstedet og Skt. Lukas Kirke fornøjelsen af at kunne byde indenfor i kirken med tre dages jazzkoncerter i forbindelse med Aarhus Jazz Festival. Sidste år blev de koncerter, der normalt plejer at blive afholdt i klaverbutikken, flyttet til Skt. Lukas Kirke grundet Covid-restriktionerne, og det var så stor en succes, at vi har valgt at gentage kunststykket igen i år. 
Tre eftermiddage vil der blive budt på dobbeltkoncerter med både etablerede navne og et par upcoming-talenter på den danske musikscene.

 

Finder sted: Skt. Lukas Kirke