Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

20. november 2021
Kl. 19.30 - 21.00

Mads & A-holdet

En aften med Mads & Monopolet


Med over en million lyttere lørdag efter lørdag er Mads & Monopolet det mest populære radioprogram i Danmark. Mads Steffensen har sammen med Monopolet i over 15 år diskuteret lytternes dilemmaer. Den 27.02 2021 forlader de radiostudiet og rykker ind på scenen i Musikhuset Århus. Nærværet og den specielle lørdags-stemning breder sig fra scenen og giver en helt unik oplevelse for publikum, der overværer diskussionerne om hverdagens dilemmaer om alt fra engangsknald til bleskift, mens radiomikrofonerne er fjernet og den røde liveknap over hovedet på monopolet er slukket.

Showet handler om os allesammen og de dilemmaer, vi kan havne i. Og dem har vi – heldigvis – masser af. Mads & Monopolet tager blandt andet dilemmaer op, som publikum til aftenens show har sendt ind.
 
Som sædvanlig er Mads Steffensens Monopol ikke fedtet ind i nogle af dilemmaerne, ligesom de ikke har nogen aktier i dem. Til gengæld er monopol-deltagerne kendt for at sige deres uforbeholdne mening. Det bliver en aldeles fremragende aften, når Monopolet knuser publikums dilemmaer på scenen i Musikhuset, Århus.

Hvis du sidder i salen og vil have dit dilemma diskuteret, så skriv til monopoletlive@dr.dk.
Bemærk – ingen radiosending/podcast fra showet.

 

Finder sted: Musikhuset Aarhus