Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

24. marts 2020
Kl. 17.00

Magasin x IN

Ud med overforbrug, ind med omtanke. Den grønne bølge skyller ind over mode- og skønheds- branchen, og IN og Magasin inviterer til en inspirerende aften med fokus på bæredygtighed i Lyngby og Aarhus.

I 152 år har Magasin haft fokus på god kvalitet, og stormagasinet huser naturligvis en perlerække af brands, der er med på den grønne bølge. Mød to af dem, der går en ekstra mil for miljøet på både mode- og skønhedsfronten, til en spændende aften med talks, inspiration og stof til eftertanke.

 

Skønhedsbrandet Rudolph Care forener luksus og bæredygtighed. Eksperten, Dorthe Kjærulff, fra det svanemærkede og økologisk certificerede brand vil fortælle om Rudolph Cares bæredygtige skønhedsunivers og give tip til at få en sund og strålende hud. Du får også udfoldet historien om Magasins eget brand Magasin du Nord Collection i en Q&A med Heidi Lundehøj, der er Head of Style på brandet.


Magasin du Nord Collection er kendetegnet ved tidløse designs i bæredygtige materialer, og du får en unik mulighed for at høre overvejelserne og tankerne, der ligger bag bæredygtigt design. I løbet af aftenen vil der blive serveret bobler og snacks, og til begge events vil der være mulighed for at deltage i konkurrencen om en tid hos en personlig shopper og et gavekort på 2.000 kr., der kan bruges til en personlig shopper-session.


Alle deltagere går også hjem med en lækker goodiebag, som blandt andet indeholder produkter fra Rudolph Care og ferm LIVING

 

 

Finder sted: Magasin Aarhus