Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

13. juli 2021
Kl. 18.00 - 20.00

Maluba Orchestra

Sprudlende og mangfoldig jazz
Marilyn Mazur, Fredrik Lundin og Kasper Bai deler passionen for at skrive musik for stort ensemble. Med Maluba Orchestra har de samlet et hold af den danske jazzscenes stærkeste personlige stemmer. De tre komponisters musik blander elementer fra alverdens stilarter og spænder fra lyrisk og sakralt til vildt og medrivende.
Orkesteret er sammensat med bredde, både hvad angår alder, køn, baggrund og musikalsk stil. Tilsammen skaber orkesteret et sprudlende og mangfoldigt musikalsk output, der veksler mellem tæt ensemblespil og frie passager.
Maluba Orchestra vandt en Grammy for årets bedste jazzudgivelse i 2020.  De debuterede på Copenhagen Jazz Festival 2017, hvor Politikens anmelder gav koncerten fem hjerter og kaldte den for en engagerende lytteoplevelse, som ganske enkelt er noget af det bedste, jeg overhovedet har hørt. 
Koncerten er arrangeret i samarbejde med Komponistsammenslutningen ToneArt og Aarhus Jazz Orchestra. Maluba Orchestra er støttet af Statens Kunstfond, Dansk Kapelmesterforening, Dansk Solistforbund og Dansk Musikerforbund.
 

 

Finder sted: Ridehuset