Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

11. juli 2021
Kl. 16.00 - 18.00

Martin Rüssell Trio

Svedig orgeljazz med ny trio
Martin Rüssell Trio er en nystartet Hammondtrio med Martin Rüssell Kaufmann på orgel. Med sig har han John Riddell på trommer og Kristoffer Verdoner på guitar. og repertoiret består af svedige jazz-bluesnumre, swingende jazzstandarder og enkelte ballader.
Martin Rüssell Kaufmann stammer oprindelig fra Schweiz, men har haft Aarhus som sin base siden 1992. Han har haft Hammond B3-orglet som sit hovedinstrument i over 25 år samt spillet og turneret som sideman med mange forskellige orkestre i forskellige genrer, lige fra singersongwriter til blues, funk, fusionsjazz, gospel, reggae og rock. Ligeledes har han medvirket på diverse pladeindspilninger som organist og pianist.
Martin Rüssell Kaufmanns musikalske virke begyndte med klassisk klaverspil i en alder af seks år, men blev i teenageårene afløst af en passion for amerikansk musik og elektriske keyboardinstrumenter.
Kristoffer Gori Verdoner er en guitarist og komponist, der har optrådt hyppigt, både som frontman og sideman, med alt lige fra jazz, blues, pop, rock, RnB og hip hop til forskellige bigbandprojekter og musicals. Selv om han har base i Danmark, har han også spillet og turneret i USA, Canada, Tyskland, England, Polen, Spanien og Egypten. Kristoffer færdiggjorde sin kandidatuddannelse fra Det Jyske Musikkonservatorium i 2015 og har siden udgivet sin debutplade i eget navn og indspiller sin anden udgivelse i eget navn i juni 2021.
John Riddell er trommeslager, komponist, arrangør og dirigent med base i Aarhus, hvor han blandt andet leder og dirigerer Danish Youth Jazz Orchestra, som er en talentudviklingsbase for unge jazzmusikere. Han er uddannet på det Det Jyske Musikkonservatorium med speciale i bigbandmusik og har i sit arbejde med forskellige bigbands og orkestre spillet med et hav af danske og internationale solister.

 

Finder sted: Hantwerk