Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

15. juli 2023
Kl. 18.00 - 20.00

Mathias Heise & Frederik Vuust Trio

Mundharpevirtuos i stærkt musikalsk selskab

Mathias Heise er en virtuos på sin mundharpe og et usædvanligt musikalsk talent. Han startede med at spille mundharpe som otteårig og blev fascineret af instrumentet, som har fulgt ham i tykt og tyndt lige siden.

Det hører til sjældenhederne, at en ung dansk musiker udnævnes til verdensmester på sit instrument, men som kun 20-årig blev Mathias Heise i 2013 verdensmester i kromatisk mundharpe.

I 2012 dannede han Mathias Heise Quadrillion, der sammen har formået at skabe et anderledes, unikt og meget personligt nutidigt udtryk,ved at kombinere jazzens harmonier og improvisation med rock og funkmusikkens hårdtslående rytmer.

Han spillede desuden sammen med den verdenskendte komponist og pianist Bent Fabricius-Bjerre til de sidste offentlige koncerter i 2018 og 2019.

Mathias har udgivet tre album i eget navn.  

Frederik Vuust studerer på Det Jyske Musikkonservatorium med klaver som hovedfag og er desuden en fremragende sanger med en helt særlig stemme.

Mikkel Vuust, på trommer, studerer på Manhattan School of Music i New York, og har med sine 22 år til trods spillet med en lang række kendte jazzmusikere, blandt andre Jacob Fischer, Henrik Gunde, Uffe Steen og Sinne Eeg. 

 

 

Finder sted: Tir Na Nog