Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

25. november 2021
Kl. 19.00 - 20.30

Mathilde Falch

Mathilde Falch er ikke bange for at tage chancer, udfordre og eksperimenteremed sin musik og lyrik.

Sammen med hendes band, eksperimenterer hun med det ukonventionelle både lyd og produktion. Den røde tråd findes i hendes lyrik og karakteristiske stemme. Også på sit 5. album der kommer til maj, bevarer Mathilde Falchintimiteten fra songwriter genren, men udfordrer den ved at arbejde på tværs af genre, med mere moderne, vilde, alternative og skæve produktioner.

Mathilde Falch er kendt for sin kompromisløse, vilde og alligevel sårbare, psykologiske sangskrivning, og også på sit kommende album tager hun bladet fra munden. Hun finder nye udgangspunkter i en mere moden livssituation som mor og ægtefælle (på 10. år). 

Gennem en årrække har Mathilde Falch været en af landets mest intenstturnerende navne, både med sit rockband og som soloartist. På helt old schoolmanér har h un via scenerne opbygget er trofast publikum, med udsolgte husemange steder til følge.

Blå Bog

Mathilde Falch

Født: 30.12.1989

Gift med komikeren Jesper Juhl (Gift 30/06/12)

Mor til Leo (2017)

Musiker, bandchef og pladeselskabsejer (Just For The Record).

1. singleudspil kom fra Mathilde i 2009.

Udgivet fem album + en EP. Senest albummet “Som Børn På Ny” fra 2017. Live album i 2019. Nyt studiealbum på vej i 2021.

Mathilde Falch er ambassadør for Landsforeningen SIND, RED BARNET, PROJEKTHJEMLØS. Mathilde sidder ligeledes i bestyrelsen i De Vildeste Fugle Initiativet. Mathilde er selv åben omkring sin egen historie med psykisk sygdom og misbrug, hvor sangskrivningen og musikken i høj grad blev vendepunktet.

 

Finder sted: Musikhuset Aarhus