Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

3. september 2020
Kl. 20.00

Mekdes

OM KONCERTEN

Det er gået stærkt for den unge koldingenser Mekdes. Sidste sommer havde hun æren af at åbne Smukfests legendariske Bøgescenen som vinder af LiveCamp 2019. Denne aften gæster hun Atlas i Aarhus.

Men først gælder det singlen “In Favor Of You”. Hér lukker Mekdes på smukkeste vis melankolien ind i sit catchy R&B-univers. Sangen har hun skrevet til sin familie, og den handler om at fortælle sine nærmeste, at man elsker dem, før det er for sent:

“Jeg er adopteret fra Etiopien og tænker ofte på, hvordan mit liv kunne have set ud. Og på hvor taknemmelig, jeg er overfor mine forældre, for alt det, de har givet mig. Det er noget, jeg har haft med mig altid og noget, jeg synes er vigtigt at minde sig selv om at sige højt,” fortæller Mekdes.

 

Med sin opløftende neo-soul har hun bragt ny energi til musiklandskabet, og den særlige Mekdes-vibe indtager verden fra basen i Kolding, hvor talentet selv både skriver og producerer sin musik. Soul-stjerneskuddet glæder sig til at arbejde videre på sit kommende album, når sommeren går på hæld.

Mekdes udgav “In Favor Of You” på Mermaid Records tilbage i marts i år.

 

Finder sted: Fonden VoxHall