Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

15. juli 2021
Kl. 11.00 - 13.00

Michael Bladt & Peter Vuust

Jazz for bas og sax
Denne eftermiddag vil være i selskab med saxofonist Michael Bladt og bassist Peter Vuust, der både vil fortolke jazzstandarder og egne kompositioner.
Michael Bladt er som saxofonist en veletableret del af den danske musikscene og har medvirket som sideman på over 100 album i alverdens genrer. Selv har han som komponist udgivet tre album, hvor det seneste Next Step fra 2015 har fået mange anmelderroser. Michael Bladt er kendt for sit melodiøse og virtuose udtryk med inspiration fra både den nordiske og amerikanske jazz.
Peter Vuust er professor ved Aarhus Universitet og Det Jyske Musikkonservatorium, leder af Center for Music in the Brain og er derudover en af landets mest benyttede sidemen. Han har spillet på mere end 90 plader og med adskillige internationale jazzstjerner som Tim Hagans, Mal Waldron, Ted Curson og Jukkis Uotila. Han er kendt for sin groovy og lydhøre backing samt et ekstremt melodiøst solospil, og som komponist og bassist har han udgivet seks album i eget navn, senest CD’en Leaves of Love featuring Lars Jansson (p), Veronica Mortensen (voc) og Peter Asplund (trp).

 

Finder sted: Salling ROOFTOP