Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

6. november 2020
Kl. 19.00

Mikkel Julius Releasekoncert

 

Vi glæder os til at lægge scene og rum til Mikkel Julius´releasekoncert for sit debutalbum her på Cafe Støj.

Med i billetprisen får du Mikkels debutalbum med dig hjem under armen.

Albummet har titlen “EN TIL EN”.

Med en EP og flere singler i bagkataloget er den danske troubadour Mikkel Julius nu endelig klar med sit debutalbum. Det indeholder 9 numre som alle bliver fremført kun med Mikkels guitar og stemme. Sangenes fortællinger står derfor tydeligt frem, og musikkens nærvær er klart.

 

Hvorfor det enkle udtryk?

“Jeg havde oprindeligt en plan om at indspille sangene med fuldt band og hele den produktionsmæssige farvepalet til hjælp. Men så kom Corona-pandemien og lagde en dæmper på den idé. Ligesom alle andre isolerede jeg mig og fik samtidig tid til at overveje, hvad jeg egentlig ville med mit album. Jeg tror på, at en god sang ikke behøver at blive pakket flot ind for at kunne røre dig. Jeg endte med at indspille hele albummet i mit hjemmestudie, kun bakket op af min guitar. Og fordi den tilgang er meget enkel, så synes jeg, at det både giver plads til mine fortællinger, men også til lytteren. At lydbilledet
ikke så mættet gør, at lytteren måske sidder med en fornemmelse af, jeg sidder lige ved siden af og spiller. Det kunne jeg ihverfald håbe”, tilføjer Mikkel.

Selvom sangenes udtryk har en rød tråd, så kommer de alligevel vidt omkring og har noget på hjerte. Fra hjemstavnssangen “Spentrup” og den reflekterende “Verden Svinder Ind” til den rockede hyldest til storbyens “Profeten”. Mikkel Julius’ guitarspil er varieret og trækker tråde til forbilleder som Paul Simon og Nick Drake.

Arrangør: Cafe Støj

 

Finder sted: Cafe Støj