Annonce
Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

31. december 2022
Kl. 17.00 - søn Kl. 02.00

Minglr Nytårsfest

Kender du det?

Nytårsaften er for mange årets fest! Det er begyndelsen på et nyt år med nye mål og nye oplevelser.

Men for dig er det lidt af en pine for: Du synes ikke at nytårsaften med parvennerne er sagen. For det er med kys og kram mellem kæresterne og så kan du ellers sidde der lidt til overs. Aftenen er mere en hygge nygge aften – men du har lyst til at der skal ske noget nyt. Mærke at du lever.

Du har måske prøvet at melde afbud til par-nytåret og i stedet har du siddet derhjemme med dronningen på skærmen og bobler i glasset. Ikke just den mest livsbekræftende aften.

Skal der ske nyt?

Sig ja til en unik aften.

Nytårfest for singler er en fantastisk aften og nat. For mange begynder aftenen som grænseoverskridende… Måske fordi nogle lægger meget vægt på ordet “single” og giver ordet en negativ betydning. For andre er det grænseoverskridende at tage afsted alene til sådan en aften.

Hell JA er det grænseoverskridende – men det er mest af alt modige mennesker, som gør det. Som tager styringen af sit liv. Selvfølgelig fortjener du en fantastisk aften – en aften blandt andre festlige singler.

Alle kommer for at møde nye mennesker og som gør, at alle snakker og danser med hinanden… Hvilket gør denne nytårsfest unik.

Dukker der én op imens vi fester, vil vedkommende ikke kunne se, at for et par timer siden, kendte vi ikke hinanden.

Nytårsfest for singler på Centralværkstedet #45+ år er for dig, der gerne vil møde nye mennesker i øjenhøjde og som elsker at danse, snakke og hygge. Vi har afholdt Nytårsfest for singler 11 år – og sikken fest! Vær med til årets bedste aften i selskab med singler fra hele landet. Festlighederne sker på Centralværkstedet i Aarhus, som disker op med skøn mad og vi har DJ’en klar til fest.

Når først du har købt billetten, kan du læne dig tilbage – for vi sørger for dig. Du placeres ved kvinder og mænd på din alder, maden er deluxe og musikken er fantastisk. Så bliver nytårsaften ikke meget bedre!

Til nytårsfesten på Centralværkstedet er der kun helaftensbilletter. Og du kan sagtens komme alene! Gitte laver bordplan, så du ved hvor du skal sidde – og i ro og mag lærer de andre gæster at kende. Undervejs skifter vi bord, så vi får snakket med så mange som muligt før dansen. Det gør bare festen bedre!

Piist.. Festen er for singler fra 45 år og for singler fra hele landet 

 

Finder sted: Centralværkstedet