Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

10. juli 2021
Kl. 20.00 - 22.00

Miss Engholm & Mr Verdoner – fint skal det være, eller …?

Miss Engholm & Mr Verdoner – fint skal det være, eller …?
Vi vil gerne invitere jer på en musikalsk rejse med smukke og finurlige jazzstandarder. Fint skal det jo være, men …!
Der skal også noget beskidt indover, og der skal bides tænder, vi skal have fat i the roots og the blues. Det er lørdag i jazzugen – fint skal det være, eller …?
Kristoffer Gori Verdoner er en aktiv guitarist og komponist, der blandt andet har optrådt adskillige gange på jazzfestivaler rundt om i landet, hvor han ofte fremfører egne kompositioner. I maj 2015 udgav han debutalbummet Frigga Feetless & Friends, som er et møde mellem nordiske, estiske og amerikanske spillestile inden for jazzen. I 2021 indspiller han sit andet album i eget navn.
Eline Engholm har en RMB-kandidatgrad fra Det Jyske Musikkonservatorium og dykkede i den forbindelse ned i cubanske og afrikanske stilarter.  Det har givet hende en  rytmisk forståelse og et overskud, som også kommer til udtryk i rollen som jazzsangerinde. Eline Egholm er desuden sanger og frontwoman i Baby Did A Bad Thing. Bandet udgav i 2020 sit debutalbum, der fik store store roser i GAFFA. Så ud over jazzen er genrer som americana, folk, country og roots også en stor del af Eline Egholms musikalske udtryk.

 

Finder sted: Hantwerk