Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

24. januar 2020
Kl. 15.00

Mød din duftekspert

Er du på udkig efter en ny signaturduft? Det kan godt virke uoverskueligt at finde frem til den perfekte duft blandt tusindvis af smukke flakoner på hylderne, og det er ikke altid nok med et par sprøjt på papirlapperne.

Vejen til din nye duft er dog ikke langt væk, for i Magasin hjælper vores duftkonsulenter dig med at skyde genvej til de duftnoter, der passer til dig og din næse – og her er din dagsorden langt fra ligegyldig, for dufte er med til at understrege hvem, du er.

 

Ud fra dit behov og personlige karakter vil du blive præsenteret for en garderobe af dufte, der får det bedste frem hos dig i livets facetter. Der er nemlig stor forskel på, om du skal på arbejde, til middag eller ud at rejse – og derfor er der slet ikke noget forkert i at sprøjte flere dufte på huden i løbet af dagen. Faktisk er det mere normen.

Fredag d. 24. januar har du mulighed for at blive endnu klogere på konceptet, når vi inviterer dig ind i din nærmeste Magasin forretning. Du kan nemlig møde vores duftkonsulenter, der fortæller om vores eksklusive service. Vi serverer også lidt godt til ganen.

Vores duftkonsultationer er gratis, og kan tage op til en time. Book tid på Magasin.dk eller kig forbi parfumeafdelingen i din nærmeste Magasin forretning.

 

Finder sted: Magasin Aarhus