Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

22. august 2020
Kl. 20.00

Moi Caprice

OM KONCERTEN

OBS: Koncerten den 19. marts er udsat til 22. august.

Allerede købte billetter gælder naturligvis til den nye dato. Hvis du/I ikke kan deltage på den nye dato, er det muligt at refundere sin(e) billet(ter) frem til og med fredag den 20. marts. Dette kan ske via kontakt til vores billetudbyder Billetten på 70202096 eller service@billetten.dk

Efter næsten 12 års pladepause er moi Caprice nu endelig klar med deres femte studie-album; Becoming Visible, der ligesom bandets bagkatalog udkommer på Glorious Records. Denne aften gæster de VoxHall i Aarhus.

Albummet er indspillet i løbet af efteråret 2018 og 2019 i Småland i Sverige og Gilleleje i Nordsjælland og færdiggjort i bandets eget studie på Vesterbro i København. Fridolin Nordsø, der begyndte sin karriere som producer med moi Caprices andet album (You Can’t Say No Forever) og som sidenhen har produceret alt lige fra Christopher til Choir of Young Believers, forestod mixningen af albummet inden Steve Fallone, der tidligere har arbejdet med Tame Impala, War on Drugs, Arcade Fire, The National, Yo La Tengo lagde sidste hånd på albummet, som han mastererede.

 

Albummet markerer afslutningen af en lang, udefineret pause for moi Caprice, der i perioden 2002 – 2009 udsendte fire albums, tre EP’er og en opsamlings-CD. Bandet blev aldrig opløst og da forsanger Michael Møller og trommeslager Casper Henning Hansen tilfældigt løb på hinanden i sommeren 2018 blev kimen lagt til at revitalisere bandet, der nu med næsten original besætning er klar til at skrive næste kapitel i bandets historie.

moi Caprice var i 00’erne blandt de mest anmelderroste bands på den danske musikscene, og bandets fire album kastede en række radiohits af sig, heriblandt tre Ugens Uundgåelige på P3, samt en række førstepladser på det hedengangne Elektriske Barometer. De turnerede i store dele af verden og optrådte blandt andet to gange på Roskilde Festival. De var flere gange nomineret til Danish Music Awards og modtog i 2007 en Steppeulv som Årets Gruppe.

 

Elou Elan

Elou Elan vender tilbage med et album om sorg, drømme og minder. Efter ni års pause er dansk-norske Elou Elan (Eva-Louise Rønnevig) tilbage som solist og udsender 27. marts albummet “That Ocean”.

“That Ocean” er et album, som handler om sårbarhed, ar, fortidens spøgelser, men også om rejsen i at transcendere dette til kraft, kærlighed og håb. Tekstuniverset er bogstavelig talt rykket ud i universet og samtidig dybere ind i det indre hav; ind til drømmene, minderne og ind i sorgen. Det er et stemningsfyldt og inderligt album båret af Eva-Louises stemme, der både er stærk og klar, men som også rummer en fortryllende skrøbelighed. Albummet er produceret i samarbejde Brian Batz fra bandet Sleep Party People, og Elou Elan har med dette samarbejde taget et musikalsk skridt i en mere ambient retning.

 

Selvom der har været stille fra Elou Elan et stykke tid, har Eva-Louise optrådt i andre samarbejder og medvirket på en række udgivelser med Niels Skousen og Nikolaj Nørlund. I efteråret 2019 turnerede hun med Aidt/Nørlunds Housewarming.

Hendes første album “All That Turns” høstede en række fem-stjernede anmeldelser og var i rotation på P6. Gaffa-anmelderen Ole Rosenstand Svidt skrev om hendes liveoptræden i forbindelse med support for Teitur:

“Elou Elan var en rendyrket fornøjelse, der gentagne gange gav en behagelig rislen ned ad ryggen. Imponerende nok var den næsten fyldte sal fuldstændig stille under de lavmælte sange, når de da ikke brød ud i voldsomme klapsalver mellem sangene.”

 

Finder sted: Fonden VoxHall