Annonce
Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

8. april 2020
Kl. 18.00

Molskroen goes Italian..

Mød den italienske topkok Nicola Fanetti fra restaurant Brace

 

Molskroen introducerer gæsterne for en enestående smagsoplevelse, når Nicola Fanetti , ejer og køkkenchef på den velrenommerede restaurant Brace er gæstekok i Molskroens køkken for en aften. Fanetti har tidligere slået sine folder på Michelin restauranten Era Ora og Noma, så gæsterne kan se frem til en gourmet aften i absolut topklasse.

 

Onsdag d. 8. april ( Påsken)

 

Her vil Nicola Fanetti og Molskroens køkkenchef Steffen Villadsen tilberede en 6-retters gourmetmenu, inspireret af den italienske gastronomi, hvor der bringes klassisk italiensk velsmag og store italienske vine ind på en onsdag i april, hvor de fleste heldigvis har fri dagen efter.

 

De to køkkenchefer tilbereder 3 retter hver, som matches med en udvalgt vinmenu af Molskroens sommeliér. Vi byder velkommen i Molskroens bar til italienske appetizers og bobler kl. 18.00, hvor Steffen og Nicola vil fortælle om aftenens gastronomiske oplevelse. 

 

 

MENU

 Bobler & appetizers

 Gourmet Menu – 6 retter

 Vinmenu

Kaffe & petit four

 

Kr. 1.895,- inkl. vinmenu

 

Menu inkl. overnatning i standard dobbeltværelse og Molskroens Påskebrunch kr. 2.895.-

 

Book bord og overnatning på 86 36 22 00 eller send en mail til os på Molskroen@molskroen.dk

 

Kontakt venligst Susanne Lykke i hotelreceptionen hvis I ønsker gavekort til denne oplevelse.

 

Denne event er en af flere i løbet af 2020 med temaet ’Molskroen goes…’ ,hvor vi henter spændende gæstekokke ind for en aften og serverer mad fra helt andre madkulturer og spændende gastronomiske egne.

 

Finder sted: Molskroen