Molskroen goes Italian..
Mød den italienske topkok Nicola Fanetti fra restaurant Brace
Molskroen introducerer gæsterne for en enestående smagsoplevelse, når Nicola Fanetti , ejer og køkkenchef på den velrenommerede restaurant Brace er gæstekok i Molskroens køkken for en aften. Fanetti har tidligere slået sine folder på Michelin restauranten Era Ora og Noma, så gæsterne kan se frem til en gourmet aften i absolut topklasse.
Onsdag d. 8. april ( Påsken)
Her vil Nicola Fanetti og Molskroens køkkenchef Steffen Villadsen tilberede en 6-retters gourmetmenu, inspireret af den italienske gastronomi, hvor der bringes klassisk italiensk velsmag og store italienske vine ind på en onsdag i april, hvor de fleste heldigvis har fri dagen efter.
De to køkkenchefer tilbereder 3 retter hver, som matches med en udvalgt vinmenu af Molskroens sommeliér. Vi byder velkommen i Molskroens bar til italienske appetizers og bobler kl. 18.00, hvor Steffen og Nicola vil fortælle om aftenens gastronomiske oplevelse.
MENU
Bobler & appetizers
Gourmet Menu – 6 retter
Vinmenu
Kaffe & petit four
Kr. 1.895,- inkl. vinmenu
Menu inkl. overnatning i standard dobbeltværelse og Molskroens Påskebrunch kr. 2.895.-
Book bord og overnatning på 86 36 22 00 eller send en mail til os på Molskroen@molskroen.dk
Kontakt venligst Susanne Lykke i hotelreceptionen hvis I ønsker gavekort til denne oplevelse.
Denne event er en af flere i løbet af 2020 med temaet ’Molskroen goes…’ ,hvor vi henter spændende gæstekokke ind for en aften og serverer mad fra helt andre madkulturer og spændende gastronomiske egne.