Molskroen – Signature Deluxe Menu
Fra lørdag d. 1. februar 2020
(Vinterlukket i januar)
Vores køkkenchef og sommelier, Steffen Villadsen, har kreeret en 4 retters Signature Deluxe menu af årstidens friske råvarer med nøje afstemt vinmenu. En menu der smager af vinter på Mols.
Vores nære samarbejde med lokale, økologiske producenter på Djursland gør dette muligt, og vi er blevet hædret i den nye nordiske restaurant guide, 360Eatguide, som én af nordens mest bæredygtige restauranter, baseret på vores evne til at anvende lokale, gode råvarer.
Vælg imellem Molskroens 4 eller 6 retters Signature menu.
Signature Menu – Deluxe
Dansk Stenbiderrogn med hjemmelavet rygeost, sprøde grøntsager og profiteroles bagt på oksemarv
Søtungefilet farseret med kammusling og trøffel, serveret med Helges kål i østersstuvning
Presa ”tataki” med bagte løg, sesam, koriander og kalveconsommé med hyldeblomst og purløgsolie
Villadsens Stracciatella med mazerinkage, hasselnøddekaramel og citronconfit
4 retter Deluxe menu inkl. Vinmenu
Kaffe/The & Petit fours
Kr. 1.995 pr. person
(Signature Deluxe med alkoholfri drikkevaremenu kr. 1.595)