Molskroens Søndagsbrunch
Fra søndag den 2. februar
Søndage fra kl. 9 – 12
Vi elsker en dejlig morgenstund med kig til havet og ild i pejsen, uanset årstiden her på Mols.
Nyd vores søndagsbrunch alle søndage henover vinter og forår. Vi byder på en eksklusiv brunch, kreeret af chefkok Steffen Villadsen, som har tilberedt et morgenbord som skal opleves med udvalgte specialiteter af sæsonens allerbedste råvarer.
BRUNCHMENU – WINTER 2020
Friskbagte, hjemmelavede rundstykker, surdejsbrød og rugbrød
Kanelsnurrer og smørcroissanter
Lun kringle med rabarber
Frugtsalat med vaniljecreme
Friskkærnet smør fra Arla Unika
Rå grød med chia, hamp, blåbær og tykmælk
Øllebrød med letpisket fløde
Hjemmelavet nutella med nøddekrokant og tørrede bær
Frisk salat med vinaigrette og croutons
Anretning af eksotiske frugter
Røget færøsk laks med dildcreme
Håndpillede rejer med aioli og frisk dild
Ostevogn med danske oste fra Arla Unika
Hjemmelavet friskost med skalotte og purløg
Halve avocado med hytteost og citron
Udvalg af hjemmelavet og italiensk pålæg
Hønsesalat med champignon og bacon
Friskbagt lun leverpostej
Brunchpølser med mild chili fra slagteren i Højer
Varme retter fra køkkenet, vælg mellem:
Arme riddere med hindbærmarmelade
Franske røræg
Omelet med bacon og purløg
Spejlæg med bacon
Brunchen er inkl. kaffe fra Sigfreds Kaffefabrik,
the fra AC Perchs, øko mælk, æblemost og friskpresset appelsinjuice
Pris kr. 395,-
(Børn 3-11 år kr. 250,-)
Book bord på 86 36 22 00 eller online via Dinnerbooking