Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

2. februar 2020
Kl. 09.00

Molskroens Søndagsbrunch

Fra søndag den 2. februar

Søndage fra kl. 9 – 12

 

Vi elsker en dejlig morgenstund med kig til havet og ild i pejsen, uanset årstiden her på Mols.

 

Nyd vores søndagsbrunch alle søndage henover vinter og forår. Vi byder på en eksklusiv brunch, kreeret af chefkok Steffen Villadsen, som har tilberedt et morgenbord som skal opleves med udvalgte specialiteter af sæsonens allerbedste råvarer.

 

BRUNCHMENU – WINTER 2020

 

Friskbagte, hjemmelavede rundstykker, surdejsbrød og rugbrød

Kanelsnurrer og smørcroissanter

Lun kringle med rabarber

Frugtsalat med vaniljecreme

Friskkærnet smør fra Arla Unika

Rå grød med chia, hamp, blåbær og tykmælk

Øllebrød med letpisket fløde

Hjemmelavet nutella med nøddekrokant og tørrede bær

Frisk salat med vinaigrette og croutons

Anretning af eksotiske frugter

Røget færøsk laks med dildcreme

Håndpillede rejer med aioli og frisk dild

Ostevogn med danske oste fra Arla Unika

Hjemmelavet friskost med skalotte og purløg

Halve avocado med hytteost og citron

Udvalg af hjemmelavet og italiensk pålæg

Hønsesalat med champignon og bacon

Friskbagt lun leverpostej

Brunchpølser med mild chili fra slagteren i Højer

 

Varme retter fra køkkenet, vælg mellem:

Arme riddere med hindbærmarmelade

Franske røræg

Omelet med bacon og purløg

Spejlæg med bacon 

Brunchen er inkl. kaffe fra Sigfreds Kaffefabrik,

the fra AC Perchs, øko mælk, æblemost og friskpresset appelsinjuice

 

Pris kr. 395,-

(Børn 3-11 år kr. 250,-)

Book bord på 86 36 22 00 eller online via Dinnerbooking

 

Finder sted: Molskroen