Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

1. november 2020
Kl. 07.30

MORGENLØB, MORGENBADNING OG MORGENMAD

 

Sæt alarmen og vær med til første udgave af morgenløb, morgenbadning og morgenmad! Et event for de morgenfriske personer, som gerne vil have en god start på dagen og ikke mindst på november måned for blot 80 kr.

 

DET’ OKAY, AT KOMME MED MORGENHÅR!

Hop i løbetøjet og vær med, når vi mødes ved Ballehage søndag d. 1. november. Med en start både kl. 7.30, kl. 8.30 og kl. 9.30 vælger du selv, hvor morgenfrisk du har lyst til at være. Vi starter med en lille, fælles opvarmning for at få gang i kroppen og blodet ud i årerne.
Herefter begiver vi os ud på en flot 5,2 km rute i skoven og langs vandet. Du må også gerne gå ruten, hvis du ikke er vild med at løbe. Vi sørger for at ruten er markeret hele vejen. Fra Ballehage løber vi sydpå ad små stier i skoven, men vi kommer også ned til vandet, hvor solen vil hænge lavt over havet ude i horisonten.

 

VI HAR KAFFEN KLAR

Når vi er retur ved Ballehage efter ca. 5 km, tager vi håndklædet over skulderen og går ned på stranden. Hvis du ikke er vant til at (vinter)bade, står det dig frit for at lade være, men det kan også være, at du bliver lokket af stemningen. Efter dukkerten har vi kaffen klar – og en ting er sikkert: Kaffe ved stranden smager helt fantastisk efter en løbetur og et koldt dyp i havet! 
Vi sørger for et rundstykke og kaffe – du sørger selv for modet til at hoppe i baljen.

 

Finder sted: Ballehage Strand