Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

12. juli 2021
Kl. 12.30 - 14.00

Moussa Diallo – Der var engang i Mali

HIstorier for børn, forældre, bedsteforældre og barnlige sjæle 
Det er nat i Mali. Stjerner og måne oplyser himlen, og i landsbyen. Koulikoro får børnene fortalt eventyr. Om den tapre mariehøne Kimi Komo, om hanen Karato og firbenet Kanou og om den farlige løve, der vist godt kunne spise en lille ged.
Moussa Diallo, der i årenes løb, har spillet et hav af koncerter for børn, digter videre på en række af sin barndoms underfundige fortællinger og genskaber den magiske stemning, som han selv oplevede, når de ældste i landsbyen fortalte eventyr.
Iblandet sang og musik levendegør Moussa Diallo den ældgamle tradition, der findes i alle kulturer: at fortælle historier, videregivet fra mund til mund, fra generation til generation. Eventyr, der med humor og overraskelser stimulerer fantasien og ofte rummer moralske pointer.
Moussa Diallo er kendt som en sublim bassist på den danske rock- og verdensmusikscene, blandt andet i selskab med Sneakers, Hanne Boel, Savage Rose og Palle Mikkelborg – og ikke mindst i sin egen trio sammen med de to eminente musikere Preben Carlsen og Salieu Dibba.
Aldersgruppe: 5 år og opefter.