Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

18. november 2021
Kl. 19.00 - 20.30

Myrkur

Myrkur fylder Musikhusets smukke, Symfonisk sal med musik fra sit nyeste album Folkesange.

Sidste år i marts måned, da verden lukkede ned, udsendte Myrkur albummet Folkesange. Nærmest ironisk, at der skulle udkomme et så nært, smukt og folkeligt album på netop det tidspunkt. Det var først i maj måned i år, at hun for første gang spillede albummet for et live publikum. 

GAFFA 5 stjerner

Til november kan publikum i Musikhuset opleve det smukke album live i en større opsætning med orkester og kor, unikt tilpasset koncerthuse. Det bliver uden tvivl en fantastisk intens oplevelse i Symfonisk Sal i Musikhuset Aarhus.

Om Myrkur
Myrkur med det borgerlige navn, Amalie Bruun, har altid gået sin egne veje og udfordret undergrundens forudindtagede opfattelse af heavy-metal lige siden udgivelsen af debutalbummet Myrkur EP i 2014. Med sine to første fuldlængde studiealbum, M fra 2015 og Mareridt fra 2017, kombinerede hun rå secondwave black metal med sin forkærlighed for den nordiske folkemusik. Det var noget der med det samme satte hende på landkortet, og fik lytternes og mediernes opmærksomhed verden over.

video Ella

Det nordiske og det akustiske
Med udgivelsen af sit nyeste album, Folkesange, har Amalie Bruun påbegyndt en rejse ind i hjertet af den skandinaviske kultur, der prægede hendes barndom. 

”Den nordiske black metal har rødder i folkemusikken. Hele tematikken i nordisk black metal og nordisk folk har meget til fælles, ligesom begge stilarter besidder en kæmpe styrke”, siger Amalie. 

Glæd jer til en intens og smuk oplevelse i Symfonisk sal.

 

Finder sted: Musikhuset Aarhus