Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

17. juli 2021
Kl. 18.00 - 20.00

Mythic Sunship

Improviseret og grænseoverskridende instrumentalmusik 
Mythic Sunship er en dansk kvartet med base i København. Gruppen fandt sin endelige form i 2015 med udgivelsen af debutalbummet Ouroboros på det internationalt anerkendte danske label El Paraiso. Siden er det blevet til yderligere tre studiealbum og en liveplade på det odenseanske pladeselskab.
Mythic Sunship spiller fortrinsvist improviseret og genreoverskridende instrumentalmusik med afsæt i en bred vifte af musikalske inspirationer fra tung rock til ambient, kraut, freejazz med mere.
Kvartetten, der lejlighedsvis udvides med saxofonist Søren Skov, er særlig kendt for sin altid energiske og intense tilgang, der har gjort gruppen til et eftertragtet live-navn både herhjemme og i udlandet. Den energi har ført Mythic Sunship vidt rundt på de europæiske scener med højdepunkter som tre koncerter på den hollandske kultfestival Roadburn, to koncerter på ligeledes hollandske Le Guess Who?, foruden et væld af klubkoncerter og mindre festivaloptrædener.
I 2021 står Mythic Sunship med en ny pladekontrakt på amerikanske Tee Pee Records, materiale til tre studiealbum indspillet i legendariske RMV Studio i Stockholm og udsigten til endnu en række koncerter på toppen af det europæiske festivallandskab – om pandemien vil.

 

Finder sted: HeadQuarters