Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

11. december 2021
Kl. 19.00 - 20.30

Nabiha

Nabiha giver dig the Holiday Feels med akustiske julekoncerter i 2021
Den danske sangerinde er klar med den gode julestemning næste år, når hun inviterer til akustiske julekoncerter med hits og sange fra EP’EN Holiday Feels i Musikhuset i Aarhus.

Nabiha spreder the Holiday Feels med nogle helt særlige akustiske julekoncerter, hvor hun blandt andet kan opleves med sine største hits, helt nye numre og sangene fra jule-EP’en af samme navn.

På Holiday Feels har Nabiha formået at skabe en EP fuld af oldschool-vibes og en melodisk storslåethed, som indkapsler følelsen af julestemning og nostalgi med sange som ”Just Want You” og ”Holiday Feels”. Derfor er det ifølge Nabiha selv kun naturligt, at den gode julestemning skal deles live med det danske publikum næste år:

“Julestemningen har lige så stille sneget sig ind på mig, og selvom julen i år ikke bliver helt som jeg kunne have ønsket, er jeg fyldt med håbefulde forventninger til det nye år, og super glad for at kunne gå ud med koncertdatoer til næste jul allerede nu. Jeg har savnet at spille for jer, og jeg glæder mig til at dele musikalske krammere ud. Vi spiller helt særlige akustiske arrangementer af nye numre, mine største sange og spreder den gode julestemning fra the Holiday Feels EP’en. Der er så meget godt at se frem til og jeg glæder mig til det hele.” 

Sæt kryds i kalenderen, og glæd dig til musikalske krammere og skøn musik i selskab med Nabiha i december 2021.

 

Finder sted: Musikhuset Aarhus