Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

29. september 2023
Kl. 18.00 - 19.30

Nana Jacobi

Gå ikke glip af Nana Jacobis store sange fra ny tv-serie

To nummer et hits på P6Beat, månedsvis af singlerotationer, femstjernede anmeldelser, stor mediedækning, optrædener i Go’ Morgen Danmark, DR2, og TV2 Nyhederne, og en plads på Soundvenues liste over årets 15 bedste albums var blot nogle af de reaktioner Nana Jacobi fik på sit album Magnet Sky, fra 2021. Et album som førte til Jacobis hidtil største kunstneriske opgave: at skabe ALT musik til en tv-serie i 8 afsnit. Nu drager hun på turné rundt i landet.

2023 drager Nana Jacobi på en turné rundt til landets største byer, for at møde sit publikum. Her bliver det muligt at opleve sangene fra den store, nye tv-serie satsning ’Elvira’ på Viaplay udfolde sig live.

Nana Jacobi har ry for at være en nærværende og stærk performer, der leverer gåsehudsfremkaldende liveshows. Hun kommer med en stemme fra en voksen kvinde der favner både fortid, nutid og fremtid i sine produktioner, og kommer med sit eget originale bud på hvordan popmusik anno 2023 kan lyde.

“En inspireret outsider, tæt på mainstream” – Sådan beskrev Kim Skotte, Politiken, Nana Jacobi, i en femstjernet anmeldelse, og kaldte hende også “en central skikkelse i dansk pop”.

Jacobi medbringer musikerne Una Skott, guitar, og Mads Demant, keys/ elektronik. På trods af at de kun er tre på scenen, leverer de en stor, powerfuld, elektronisk lyd, bestående af diverse keys, synthbas, elektronika, guitar og tracks.

Om Nana Jacobi
Nana Jacobi er lidt af en patchwork profil. Hun fik oprindelig sit gennembrud med sangen ‘Open Sky’ fra filmen ‘En kort, en lang’ – en sang der har opnået en slags evergreen-status i dansk radio. Hun har siden udgivet 5 albums og en EP i eget navn. Musikken er melodisk, storslået, elektronisk og p.t. dansksproget.

Hun arbejder on and off som filmkomponist, og har leveret sange og score til adskillige film. Nana er én af grundlæggerne bag det succesfulde, innovative koncertprojekt HUN SOLO og label HUN SOLO RECORDS, som sætter spot på kvinder og kønsminoriteter i dansk musikliv. De modtog hædersprisen ‘Tak Rock Prisen’ 2020, ved årets GAFFA Prisen show. En pris der gives til “en aktør der har gjort en ekstraordinær indsats for dansk musikliv”.

Hun er en markant stemme i det danske debatlandskab, ikke mindst når det kommer til kønsubalancen i dansk musikliv. Som sangskriver er Nana ofte involveret i sessions og samarbejder. Sammen med bl.a. Isam B (tidl. Outlandish), skrev hun sangen ‘Ramadan i København’ til Højskolesangbogen. Sangen skabte mildest talt stor debat både i danske og internationale medier; selv New York Times skrev om den.

 

Finder sted: Musikhuset Aarhus