Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

15. juli 2023
Kl. 18.00 - 20.00

Ned Ferm & Anders (AC) Christensen

Moderne jazz med to fantastiske musikere

Vi afholder Jazzfestivalens sidste koncert lørdag aften kl. 20.00 ombord på MS HELENE. Og den må man godt have store forventninger til. Ingen mindre end Ned Ferm og Anders (AC) Christensen gæster skibet og leverer varen. 

Vi har fat i et par garvede musikere inden for moderne jazz, når de endnu en gang spiller sammen i en duo på hver deres hovedinstrument. Ned Ferm på saxofon og Anders (AC) Christensen på kontrabas har spillet sammen i mere end 20 år, og du kan derfor forvente en koncert med et etableret musikalsk sammenspil fra de to internationalt anmelderroste musikere.

Ned Ferm rejste fra USA til Danmark i 2021 for at uddanne sig på Rytmisk Musikkonservatorium i København. Udover at være udøvende musiker komponerer, producerer og underviser han i musik. Han har spillet live med et utal af store navne og medvirket på flere studieindspilninger med en bred skare af musikere.

Anders (AC) Christensen har været aktiv på den danske jazzscene siden starten af 1990’erne, men har som bassist også markeret sig på den internationale scene. Han har desuden medvirket i film, på talrige studieindspilninger og komponeret musik til film. i 2009 kom hans første udgivelse i eget navn.

 

På tur med Jazz Boat

Kom i festivalstemning ombord på skibet MS HELENE, når det forvandles til Jazz Boat, og dækket fyldes med dejlig musik.

Toppen af byens jazztalenter gæster skibet under hele Aarhus Jazz Festival. Skibet lægger fra kaj og sejler en aftenhavnerundfart omkring Aarhus Ø og om forbi den gamle fiskerihavn. Alt imens skovlhjulene supplerer de skønne jazzrytmer ombord.

Turen starter i inderhavnen og videre til Bassin 7 og den nye bydel Aarhus Ø.

Velkommen ombord. Ohøj!

Undervejs er der mulighed for at købe øl, vin, long drinks, sodavand og kaffe.