Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

22. oktober 2021
Kl. 18.00 - 20.00

NIKO BLONDE – EFTERÅRSFESTIVAL

EFTERÅRSFESTIVAL PRÆSENTERER: NIKO BLONDE!

 

I et mix af RnB og rap bevæger Niko Blonde sig i et tankeunivers der maler eftertænksom og billedskabende lommepoesi over et lydbillede af digitale og melodiske rytmer, med inspiration fra natten, og et funderende ungt sind.
Niko Blonde er en ny dansk hiphopartist med meget på hjerte. Dette kommer særligt til udtryk i hans seneste udgivelse, singlen “Våben“.
“Våben” er udsprunget af de voldelige tendenser, der har været et kendetegn i hiphop. Under sin skrivning af nummeret gik det op for Niko, hvilket potentiale temaet har, hvordan kærlighed gør enhver stærkere end våben, og nummeret er derfor endt med at blive et følsomt udspil af poppede melodier og dobbelt tempo bars, der hylder de, der vælger kærligheden frem for hadet.
Niko Blonde er utrolig ambitiøs og ved, hvad han vil opnå med sin musik. Han går meget op i sine tekster og bruger meget tid på at finpudse hver en linje. Derudover står han også for stort set alt det visuelle i sit univers, fra produktionen af sit videografiske materiale til sit coverart.

 

Finder sted: Café Smagløs