Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

10. november 2020
Kl. 19.00

Nikolaj Kirk & Nak Og Æd – Ekstra

Nikolaj Kirk er altid på gastronomisk opdagelsesrejse  

 

En aften med Nikolaj er som hans mad altid spændende, uforudsigelig og fyldt med fantastiske historier og oplevelser – lige fra jagt til køkkenteknikker i verdens lande.

 

Kom bag om kameraet og tættere på:

  • Arbejdet med Nak & Æd – og hør hvor titlen stammer fra?
  • Hvor Nikolaj får sin inspirationen fra?
  • Smager en husmår godt?
  • Og udfordringerne med at lave mad og TV ude i bushen, i tætte regnvåde skove eller kold tundraen…

 

Om Nikolaj Kirk

Nikolaj Kirk er både prisvindende kok og forfatter og blev for alvor et kendt ansigt i Danmark, efter han medvirkede som kok i tv-programmer som Mad i kassen, Go’ morgen Danmark og ikke mindst det populære Nak og Æd. Gastronomi er Nikolajs helt store passion, som han har skrevet mange bøger om og modtaget adskillige priser for. I forlængelse af passionen for gastronomi søger Nikolaj konstant efter nye teknikker rundt omkring i de mange små lokalsamfund i verden, som kan inspirere ham til nye retter.

 

 

 

Finder sted: Tivoli Friheden