Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

24. september 2023
Kl. 17.00 - 18.45

Nul Stjerner

Kom med Jan Elhøj & Morten Kirckhoff til det store rejseshow i Musikhuset

Nul stjerner er et underholdningsshow for hele familien. Showet er et humoristisk og lærerigt indblik i, hvordan man kan rejse ud i verden og blot lade sig guide af eventyrlyst, intuitionen og nysgerrighed. Under mottoet; ”Det værste udgangspunkt, rummer på de største oplevelser” har Jan og Morten rejst i mere end 50 lande i jagten de autentiske og mere ukendte sider af de lande, de har besøgt.

Der diskes op med røverhistorier og I får muligheden for at komme en tur med i maskinrummet på seersuccesen Nul Stjerner. De modigste blandt publikum kan vinde “flotte præmier” i Nul Stjerner-quizzen eller få de helt store gastronomiske smagsoplevelser fra nogen af de steder Jan og Morten har besøgt.

Oplev en aften, der tager jer langt væk fra charterturismens-håndklædereserverede-liggestole og klassiske turistfælder, og nyd turen igennem hele følelsesregistret i Jan Elhøj & Morten Kirckhoffs selskab. Rejser bliver aldrig det samme efter dette show.

Mød personerne på scenen
Jan Elhøj har gennem snart 30 år leveret satire på TV og i Radio tv bla. fra Radio 24/Syv hvor han lavede programmet Bæltstedet med Simon Juul. På Tv Banjos Likørstue, Zulu Bingo og Dumt og Farligt.

Morten Kirckhoff er fotograf, har rejst i mere end 100 lande og er medlem af Eventyrernes Klub. Han har tidligere lavet reklamer for store brands som LEGO og Nike.

Sammen har Morten & Jan udgivet seks Bøger om deres rejser til forladte steder rundt omkring i verden.
De mange rejser har også lagt fundamentet til deres seer succes Alt Forladt og Nul Stjerner på DR2.

Aldersgrænse: Ikke anbefalet til børn under 4 år.

 

Finder sted: Musikhuset Aarhus