Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

28. oktober 2020
Kl. 18.00

Onsdags Boeuf Daube På VinDanmark

 

Provensialsk Boeuf Daube, på VinDanmark, i samarbejde med KP5, inklusiv lækker vinmenu.

Billetsalget slutter torsdag den 22. Oktober kl 12:00!!

 

Boeuf Daube:

Boeuf Daube er en klassisk fransk gryderet fra Provence, hvor kødet braiseres i rødvin. En skøn simre ret,  der passer rigtig godt i de kolde efterårs-og vintermåneder. Daube kan tilberedes af okseklump som har meget smag i sig selv, og mørnes både når det marineres i masser af rødvin natten over, og dernæst braiseres.

 

Vil vil her i efteråret vinteren prøve nogle ting af som vi ikke har prøvet før. Om onsdagen vil vi holde nogle lukkedde arrangementer hvor vi har mad og vin i fokus.

 

Der SKAL købes billetter til arrangementet, på den måde undgår vi madspild, de første par gange kører vi med en intro-pris på 249 kr. Det hele kommer til at forgå i butikslokalet, hvor vi kan være 50 personer.

 

Onsdag den 28/10 ser således ud:

18:00 – 18:30       Du bliver seatet og får et glas cava og mandler

18:30 – 19:00       Du får din hovedret og et godt glas vin der er matchet til maden.

20:00 – 21:00       Du får dessert og et glas dessertvin dertil

21:30                   Vi siger tak for i aften

Du kan naturligvis købe mere eller andet vin på aftenen

 

Finder sted: Vindanmark