Opening Weekend – Molskroen
Vi fejrer at vi åbner igen! Kom til Opening Weekend på Molskroen. Vi præsenterer en sublim sommermenu for gæsterne. Glæd dig til at smage en perlerække af de mest populære og anmelderroste retter fra chefkok Steffen Villadsens tid på Molskroen igennem de seneste 5 år på Molskroen. Hertil en udsøgt vinmenu fra vores sommelier.
Terrasse jazz & Cocktails fra kl 16.30 – 18.30
Vi varmer op på terrassen både fredag og lørdag eftermiddag med hyggelig live jazz – hvor baren er åben for vine og cocktails inden middagen.
Vælg 4 eller 6 retter fra Sommer Signature menuen her:
GREATEST HITS MENU
Book bord fra 18.30
Salat af dansk taskekrabbe
rørt med varme krydderier, dækket i agurketæppe og pyntet
med Rossini Oscietra caviar
Dampet helleflynder
med sauterede ærter og hestebønner,
ærteskud samt sauce velouté med friske grønne urter
Hummer ”pot pie”
dansk hummer i tomatiseret flødesauce på hummerfond, med sommergrønt
og sprød butterdej med Rossini Black Label
Boeuf Wellington
af dansk oksemørbrad serveret med grillede løg fra Helge
og Madagascar-pebersauce
Arla Unikas Havgus
med kvædekompot, ristede hasselnødder, brunet smør og sort trøffel
Sprød jordbærtærte
med karamelmousse, serveret på jordbærcoulis med creme fraiche hjerter,
hertil jordbærsorbet og citrusurter
‘Greatest Hits’ menu inkl. vinmenu
kaffe & petit fours surprise:
4 retter 1.995,- pr. person
6 retter 2.595,- pr. person
Book bord på direkte her