Annonce
Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

11. juni 2020
Kl. 16.30

Opening Weekend – Molskroen

Vi fejrer at vi åbner igen! Kom til Opening Weekend på Molskroen. Vi præsenterer en sublim sommermenu for gæsterne. Glæd dig til at smage en perlerække af de mest populære og anmelderroste retter fra chefkok Steffen Villadsens tid på Molskroen igennem de seneste 5 år på Molskroen. Hertil en udsøgt vinmenu fra vores sommelier.

 

Terrasse jazz & Cocktails fra kl 16.30 – 18.30

Vi varmer op på terrassen både fredag og lørdag eftermiddag med hyggelig live jazz – hvor baren er åben for vine og cocktails inden middagen.

Vælg 4 eller 6 retter fra Sommer Signature menuen her: 

 

GREATEST HITS MENU

Book bord fra 18.30

Salat af dansk taskekrabbe
rørt med varme krydderier, dækket i agurketæppe og pyntet
med Rossini Oscietra caviar

Dampet helleflynder
med sauterede ærter og hestebønner,
ærteskud samt sauce velouté med friske grønne urter

 Hummer ”pot pie”
 dansk hummer i tomatiseret flødesauce på hummerfond, med sommergrønt
og sprød butterdej med Rossini Black Label

 Boeuf Wellington
af dansk oksemørbrad serveret med grillede løg fra Helge
og Madagascar-pebersauce

 Arla Unikas Havgus
med kvædekompot, ristede hasselnødder, brunet smør og sort trøffel 

 Sprød jordbærtærte
med karamelmousse, serveret på jordbærcoulis med creme fraiche hjerter,
hertil jordbærsorbet og citrusurter

 

 ‘Greatest Hits’ menu inkl. vinmenu
kaffe & petit fours surprise:

4 retter 1.995,-  pr. person

6 retter 2.595,- pr. person

Book bord på direkte her

 

Finder sted: Molskroen