Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

6. januar 2024
Kl. 13.00 - lør Kl. 14.00

OPLEV NORDS AKVARIESHOW HVER LØRDAG

Hver lørdag fra kl. 13-14 kan du opleve Nords Akvarieshow! Se fiskene blive fodret, lær om de forskellige fisk og deres sjove/nødige funktioner i vandet. Måske er du så heldig at se Nutte, vores generte, men super søde kuglefisk,  blive fodret! Den får nemlig serveret sin helt egen ret.

Showet afsluttes med at alle får en lille unik gave.

KOM HELT TÆT PÅ LIVET UNDER HAVET!

Akvariet i Nord er Danmarks største levende koralrevsakvarie, som er frit tilgængeligt for alle. Mere end 500 levende, farverige fisk og koraller bor i saltvandsakvariet, så der er rigeligt at kigge på!

Akvariet blev etableret den 11. februar 2022, er 12 meter langt, vejer hele 25 tons og rummer over 20.000 liter vand. Find akvariet i DYBET lige under Madtorvet i Storcenter Nord!

Så er det nemt, hvis du vil snuppe en bid mad og nyde udsigten ned til livet under havet!

SJOV FISK HAR MANGE NAVNE

Du kan møde maaaaange forskellige fisk i akvariet! Fx kirurgfisk, pudsefisk og pindsvinefisk! Vidste du, at pudsefisk nusser og rengør alle de andre fisk i akvariet? Det er smart! I det enorme akvarie svømmer der også Dannebrogsrejer, blå chromis, sjove rævefjæs, klovnefisk, sandspiser-gobi og mange flere.

Ud over de mange fisk, så er korallerne også et besøg værd. Der findes masser af forskellige koraller i akvariet – den ene mere farverig og finurlig end den anden.

LEGEOMRÅDE FOR SMÅ VANDHUNDE

I DYBET kan alle små vandhunde også lege på det store, sunkne piratskib eller kigge ind i den spændende pirathule! De kan også besøge BR’s piratlegehus, hvor der er forskellige spejle og oplevelser til de mindste.

Kig forbi Storcenter Nord, dyk ned i DYBET og nyd livet under havet!

 

Finder sted: Storcenter Nord