Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

5. oktober 2020
Kl. 19.30 - 23.59

Klavertalenter: Beethoven og barok

Ved denne talentkoncert varmes der op til  klaverfestivalen “Beethoven og barok” senere på ugen, med nogle af de dygtigste klavertalenter i regionen, måske i hele landet. Børn og unge fra 8 til 19 år fra Aarhus Musikskole, Aalborg Kulturskole, Gradus Junior College samt privatelever spiller værker af Beethoven og en række andre komponister.

Se detaljeret program.

Klaverfestivalen “Beethoven og barok” afløser den årlige OPUS klaverfestival ved Det Jyske Musikkonservatorium, hvor konservatoriets egne studerende spiller sammen med studerende fra Tjajkovskij-konservatoriet i Moskva. I år må vi undvære gæsterne fra Moska. Til gengæld er der besøg af nogle af de bedste klaverstuderende fra Det Kongelige Danske Musikkonservatorium, og der bygges således bro mellem klavermiljøerne i Aarhus og København.

Årets tema er: Beethoven og barok. En lang række af Beethovens værker for soloklaver samt enkelte kammermusikværker bliver sat over for værker af Bach, Scarlatti m.fl.

Festivalen afholdes i Lille Sal, Musikhuset Aarhus, torsdag og fredag d. 8. og 9. oktober kl. 19.30 samt lørdag og søndag d. 10. og 11. oktober kl. 15.00.

OBS: Selvom koncerten er gratis, kræver det en billet for at komme ind. Det gør vi for at overholde sundhedsmyndighedernes retningslinier og sikre afstand mellem publikum. Du kan hente din gratis billet her.

 

Finder sted: Musikhuset Aarhus