Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

13. april 2024
Kl. 11.00 - søn Kl. 15.00

Orkesterfestivalen

Der er garanti for musikmagi og symfoniske sus, når Orkesterfestivalen slår dørene op til to dage fuld af musik i Musikhuset.

 

Danmarks største festival for klassisk musik spillet af børn og unge gentager succesen i Musikhuset. To hele dage med fri adgang til masser af orkestermusik og vaskeægte spilleglæde.

Orkesterfestivalen er årets store klassiske festival for talentfulde børn og unge, der kommer fra nær og fjern for at spille sammen det bedste, de har lært. Og hvor du som gæst kan møde klassisk musik i øjenhøjde og i alle dens afskygninger.

Masser af musikalske aktiviteter

Alle Musikhusets scener summer af aktiviteter, når gæster, deltagere og musikalske aktører mødes til en familievenlig musikfestival. Der også mulighed for at gå på instrumentskattejagt, tage sjove Orkesterfestival-selfies og slå sig løs med børne krea-bord i foyerområdet.

Orkesterfestivalen sætter hvert år fokus på et af de mere sjældne instrumenter i symfoniorkestret. I år peger pilen på: Fagotten.

Som gæst kan du gå til og fra koncerterne, uanset om du vil være med fra start til slut eller bare lytte i fem minutter. I foyeren er der fuld knald på de musikalske aktiviteter, hvor alle kan være med.

Musikalsk glæde

Se billeder fra sidste års festival, hvor hele Musikhuset var i sving og børnene havde en fest.

Festivalen tog sin begyndelse i 2012 i DR Koncerthuset. Festivalen har hvert år samlet hundredevis af børn og unge, der har kastet sig over samspillet og den klassiske orkestermusik, selvom de har været på forskellige niveauer i deres musikalske kunnen. De seneste to år er festen rykket til Aarhus, og i år gør vi det igen.

Luk ørene op og lad dig forføre af Orkesterfestivalen. Det bliver med garanti fabelagtig festligt.

Festivalen er gratis og kræver ikke tilmelding, så kom glad!

 

Finder sted: Musikhuset Aarhus