Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

8. april 2021
Kl. 19.00 - 22.59

Patrick Dorgan

Den anmelderroste soulsanger Patrick Dorgan gæster Musikhuset med nye sange i kufferten.

Med astronomisk raketfart indtog soulsanger Patrick Dorgan danskernes og anmeldernes hjerter, da han debuterede på den danske musikhimmel for godt seks år siden. Debutsinglen On The Way Down var blandt top tre på den danske hitliste, og soulsangen Marylin var den mest spillede på P3 i 2015.

Det efterfølgende debutalbum Painkillers sendte for alvor anmeldernes stjerner i retning af den dansk/irske sanger. Han indkasserede fire stjerner i Berlingske og fem stjerner i GAFFA, og anmelderne skrev blandt andet… 

Når Patrick Dorgan gæster Musikhuset til april, er det med nye sange på spillelisten, og du kan godt glæde dig.

De nye sange kigger indad 

I 2020 lagde Patrick Dorgan nemlig stilen for den næste fase i sin karriere. Forud er gået en længere periode med at lægge livet om, kigge indad og redefinere livet, og ud af det er der kommet en række fænomenale sange. En af dem er singlen I´m The One, som han blandt andet har optrådt med i tv-programmet Go’morgen Danmark. 

Patrick Dorgan beskriver sangen I’m The One således.

”Jeg har en evne til at omgås folk der generelt er bedre end mig selv, jeg lærer af dem. I´m The One er en sang om uforløst kærlighed. Eller rettere en erkendelse om en nært forestående følelsesmæssig nedsmeltning. Sangen er heltens sidste skud i bøssen, inden verdenen dratter sammen om ørerne på ham. En sang om forpassede muligheder. En sidste satsning. Alt eller intet. Kom nu!!! Så elsk mig dog, for helvede!!”

Der venter publikum, en helt særlig musikoplevelse, når Patrick Dorgan træder ind på scenen i Lille sal. Det bliver en aften med sjælfyldt soul, der rammer lige i hjertet.

 

Finder sted: Musikhuset Aarhus