Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

29. september 2021
Kl. 18.00 - 19.15

Patrick Dorgan

Allerede på den 3. dag i det nye år 2020 lagde Patrick Dorgan stilen for den næste fase i sin karriere. Forud var gået en længere periode med at lægge livet om, kigge indad og redefinere livet, og ud af det er der bl.a. kommet en række fænomenale sange, som vil blive udsendt i løbet af året.

Tonernes verden definerede allerede Patrick´s liv inden han kom til verden,
idet hans kommende forældre mødte hinanden på et spillested i København.
Kimen til musikken blev forplantet videre i hjemmet i Valby, hvor Patrick voksede op med moderes sang, og MTV der kørte nonstop i stuen.

Patrick kastede sig senere over guitaren i sit første band som 12-årig i klubben sammen Mik Thybo, der i øvrigt idag aktuel med projektet Calby. Lysten til guitaren forsvandt i takt med undervisningen af samme, men vokalen voksede sig stærkere, og det blev vejen. Især efter en tur med skolen med sin ven Mik satte gang i noget :
”Da jeg var på efterårskoloni i folkeskolen blev mit hoved blev blæst igennem til tonerne fra The Beatles´ Sgt Pepper-album. Jeg husker alt ved den oplevelse, lugten, stedet og ikke mindst den berusende fornemmelse”, fortæller Patrick om dette tydelige turning point i sit liv.

Han slog for alvor igennem for 5 år siden med kæmpehittet ”Marylin” og det efterfølgende album ”Painkillers”. Nu starter et nyt kapital med den nye single ”I´m The One”, som Patrick beskriver således :

Jeg har en evne til at omgås folk der generelt er bedre end mig selv, jeg lærer af dem. ”Ì´m The One” er en sang om uforløst kærlighed. Eller rettere en erkendelse om en nært forestående følelsesmæssig nedsmeltning. Sangen er heltens sidste skud i bøssen, inden verdenen dratter sammen om ørerne på ham. En sang om forpassede muligheder. En sidste satsning. Alt eller intet. Kom nu!!! Så elsk mig dog, for helvede!!”

 

Finder sted: Musikhuset Aarhus