Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

16. juli 2021
Kl. 13.00 - 15.00

Paul Harrison Band

Energisk fuldblodsjazz
Paul Harrison disker op med et yderst succesfuldt band og et stærkt musikalsk koncept. Hans besætninger tæller eminente danske og internationale kræfter med faste folk og tilbagevendende gæster, som er tilknyttet bandet.
Den engelske kapelmester blæste sig lynhurtigt frem som topnavn, da han indtog Danmark med sin klarinet og saxofon i 1998 og satte energisk fuldblodsjazz på plakaten. Lige siden har musikken givet genlyd overalt, med et imponerende antal koncerter hvert år.
Høj musikalsk kvalitet og udadvendt sceneoptræden er Paul Harrisons varemærke. Han kører særdeles effektivt med sin dynamiske stil og konstant fornyelse, der forenes med det velkendte. Der serveres alt fra medrivende up tempo-numre til smukke ballader i tæt samspil med stramme arrangementer og solopræstationer fra hele holdet.
Repertoiret er bredt og catchy, og traditionelle klassikere mikses med mange atypiske numre for genren. Det hele skydes af i stor variation i jazzens rytmiske stilarter: Revival, Swing, Ragtime, Traditional, Dixieland, New Orleans, Spirituals, Blues, Gipsy etc.
Paul Harrison Band har i over to årtier været storleverandør af jazz i international klasse med et professionelt, engageret og humoristisk team af dygtige og populære musikere, der vil publikum og hinanden.

 

Finder sted: CasaV58