Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

11. juli 2021
Kl. 13.00 - 15.00

Peter Vuust Quartet feat. Veronica Mortensen

Vokaljazz med en af vores bedste jazzsangerinder i front
Peter Vuust er en unik kombination af en dybt respekteret musiker og en hjerneforsker i verdensklasse inden for feltet Music In The Brain. Han er kendt for sin groovy og lydhøre backing samt et ekstremt melodiøst solospil, og som komponist og bassist har han udgivet seks album i eget navn.
Med sig har han uimodståelige og topfokuserede Veronica Mortensen – en af vore bedste sangerinder – der har en varm og ligefrem tilgang til jazzen. Stemmen er uanstrengt og afslappet, og hun besidder en nærhed i foredraget, som er enestående.
Samarbejdet mellem Peter Vuust Quartet og Veronica Mortensen er blevet til mange koncerter i årenes løb samt udgivelse af tre CD’er, hvoraf én, September Songs (2013), blev nomineret til en DMA i kategorien Årets Danske Vokaljazz.
På det nyeste album Leaves of Love fra efteråret 2017 har Peter Vuust igen sat musik til tekster af den norske digter Roy-Frode Løvland.
Peter Vuust og Veronica Mortensen spiller denne aften sammen med den dygtige trommeslager Mikkel Vuust, som er søn af Peter, og pianisten Mads Bærentzen, som blandt andet er kendt for sin moderne fortolkning af en række Carl Nielsen-sange.

 

Finder sted: Tir Na Nog