Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

17. juli 2021
Kl. 12.00 - 14.00

Randers Bigband

En eftermiddag med Count Basie
Randers Bigband pryder Ridehuset Swinger med swing af højeste kaliber, når de inviterer til en eftermiddag med Count Basie. Med Finn Odderskov i front vil orkesteret spille det legendariske album The Atomic Mr. Basie og fuldende koncerten med en perlerække af numre fra Basies bagkatalog. 
Randers Bigband opstod i 1980, hvor Palle Hundborg stiftede orkesteret. Bigbandet har siden da gennemgået en stor musikalsk udvikling med både Ole Koch Sørensen, Jesper Riis, Nikolai Bøgelund og Peter Brem som musikalske ledere. Fra 2021 er det igen basunist og dirigent Nikolai Bøgelund, der står ved roret for bigbandet. 
Randers Bigband arbejder med en lang række forskellige stilarter og solister og regnes i dag for at være blandt landets bedst spillende bigbands – særligt inden for den traditionelle swingmusik.
Gennem årene har Randers Bigband spillet koncerter i både ind- og udland, herunder ved festivaler i blandt andet Sverige, Finland, USA og Brasilien, arrangeret workshops og spillet til alt fra frokostjazzarrangementer og fødselsdage til firmafester. 
Randers Bigband er støttet af Randers Kommunes Kultur- og fritidsudvalg. 
 
Koncerten kan opleves til Ridehuset Swinger, der igen i år danner rammerne for store musikalske oplevelser og god stemning. Ridehuset Swinger arrangeres af Aarhus Jazz Orchestra. 

 

Finder sted: Ridehuset