Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

21. maj 2022
Kl. 17.30 - 18.30

Ringmasters

Fra Stockholm, Sverige kommer kvartetten, der som den første ikke-amerikanske kvartet har vundet verdensmesterskaberne i Barbershop ved Barbershop Harmony Society’s International Convention i 2012: Ringmasters!

Ringmasters består af tenor/lead Rasmus Krigström, lead/tenor Jakob Stenberg, baryton Emanuel Roll og bas Didier Linder, som alle er opvokset med det bedste, den dybe svenske kortradition har at byde på. Siden kvartetten vandt verdensmesterskaberne har de optrådt i adskillige lande, heriblandt USA, Canada, Japan, Australien, New Zealand, mange lande i Europa, og nu endelig: Danmark.

De fire herrer, som hver især mestrer deres indbyrdes register, mødes i uforlignelig samklang, og leverer musikken med en energi og et glimt i øjet, som du ikke må gå glip af. Kvartettens repertoire spænder bredt; fra barbershop-klassikere til klassisk musik og sågar popmusik som f.eks. Simon and Garfunkel, the Beatles og Elvis Presley. En multifacetteret udtrykspalet understøttet af en virtuos udførelse og en desuden humoristisk indlevelse i musikken, gør Ringmasters til en kvartet af høj underholdningsværdi, selv for publikum der ikke er vant til barbershop.

Med Ringmasters vil det prisvindende aarhusianske barbershop-kor, BarbAros, medvirke til enkelte numre i løbet af koncerten.

 

Finder sted: Musikhuset Aarhus